Hodinky Apple – velký efekt, malá výdrž

Rčení o jablku, které nepadá daleka od stromu, se u hodinek od značky Apple (česky jablko) opravdu nabízí. S výdrží baterie pouhých 18 hodin totiž musí být stále poblíž nabíjecí stanice a to je něco, co neocení nejen senioři. Mají hodně funkcí, jsou krásné, udělají dojem na vnoučata, ale tuto malou výdrž (jiné značky i při běžném používání vydrží v rámci dnů) nechápeme. 

Pokud pro vás ale výdrž baterie není velkou překážkou, můžete u vyšších modelů SE a modelů 6 ocenit originální funkci rozpoznání hlasitého zvuku, kdy hodinky dokáží zavolat pomoc při podezření, že se o to někdo snaží svým hlasem a nikoli mačkáním SOS tlačítka. Výhodou je i možnost hlasového ovládání hodinek přes asistenta Siri. Zatím umí jen několik světových jazyků, ale již brzy by se měl naučit i česky. Na hlasové ovládání senioři nejsou zvyklí, pokud se s ním ale naučí, může jim do budoucna v mnohém ulehčit život.

Jako jedny z mála hodinek mají i funkci SOS, která upozorní přednastavené nouzové kontakty na krizovou situace , vyšší modely (SE a 6 ) zavolají pomoc automaticky při detekci pádu. U těchto vyšších řad lze aktivovat vlastní mobilní připojení, takže můžete hodinky použít namísto telefonu, i když vyrazíte na nákup jen s hodinkami. Jelikož umožňují i placení, nemusíte s sebou nosit dokonce ani peněženku. Nejvyšší Apple 6 navíc umí měřit vedle tepu také okysličení krve a EKG.

Hodinky od Apple jsou efektní jako jejich jiné výrobky. Mají ale také v porovnání s konkurencí vysokou pořizovací cenu. 

Zdroj: apple.com 

Dejte nám na sebe kontakt,

my vám budeme psát o technologických novinkách, které vám a vašim blízkým mohou zlepšit život.

Odesláním formuláře dáváte svůj souhlas s pravidly pro ochranu osobních údajů.

My Cart Close (×)

Your cart is empty
Browse Shop